PDF or EPUB sebenarnya saya isteri dia AUTHOR Zura Asyfar – dugisits.co.za

Characters sebenarnya saya isteri dia

Summary ë sebenarnya saya isteri dia 102 Zura Asyfar ê 2 Review Characters sebenarnya saya isteri dia U – Syafa AiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AiraYe ke Atau awak risau ta. ok Confession I read this book bcoz I really like Izzue s character in the drama Izzue is one of those actors that had got me reading through all the novels that he had got himself involved as the leading man of the telly felt I like I had came to that fangirl mode again casually the book is ok and had mainly focused on Firash Arshad and Syafa Aira life after that fateful incident at the

Free download ☆ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ê Zura Asyfarsebenarnya saya isteri dia

Summary ë sebenarnya saya isteri dia 102 Zura Asyfar ê 2 Review Characters sebenarnya saya isteri dia Kut saya pergi dating dengan orang lain – Firash ArshadDan kala rasa sayang dan cinta mula hadir ada saja dugaan yang datang menimpa Kehadiran abang tiri dan adik tirinya yang tidak disangka sangka mengeruhkan rasa cinta yang mula terbina Syafa akhirnya pergi membawa diri dengan hati yang terluka Firash jadi nanar Hidupnya serba serbi tidak kena Bagi Firash Syaf adalah anugerah terindah di dalam hidupnya Dia sanggup untuk berbuat apa saja demi mendapatkan kembali kepercayaan dari isterinya ituSiapa nak tidur atas riba awak Please lah Tak ingin pun – Syafa AiraBetul ke tak ingin Dulu okay aje sampai lenguh paha saya nak menanggung kepala awak Takkan awak dah lupa kut – Firash ArshadNamun apakah cinta mereka akan kembali bersatu Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash Dan apakah bahagia akan terus menjadi milik mereka. hard to accept the husband younger than herbut nice flow

Zura Asyfar ê 2 Review

Summary ë sebenarnya saya isteri dia 102 Zura Asyfar ê 2 Review Characters sebenarnya saya isteri dia Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus di tengah jalan apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berduaCadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia Dia terpaksa dalam rela demi sebuah harga diri dan rasa kasih terhadap Datin FarizahAku buat semua ni kerana mama Dan kau tu sepatutnya bersyukur sebab aku selamatkan maruah kau – Firash ArshadYa aku tahu Firash Sepatutnya aku bersyukur sebab kau sudi kahwin dengan ak. So sweet So romantic Luv it so much Want to own the book so I can read it again n again But out of stock

  • Mass Market Paperback
  • 897
  • sebenarnya saya isteri dia
  • Zura Asyfar
  • Malay
  • 06 March 2020
  • null