PDF EPUB Selamat Tinggal Sayang author Ma Lee Chuswan – dugisits.co.za

FREE DOWNLOAD Ñ PDF, DOC, TXT or eBook æ Ma Lee Chuswan

Selamat Tinggal Sayang

Ma Lee Chuswan æ 0 CHARACTERS CHARACTERS Selamat Tinggal Sayang ¹ PDF, DOC, TXT or eBook Aku Ingin menjadi 'puteri' Nur Deane yang mampu membarisi sekalian puteri puteri yang ada Namun itu semua hanyalah impian dongeng zaman kanak kanak yang entah bila mampu Puteri kecapi Lalu kerana 'Puter puteri Nur Deanepertama kali membaca karya penulisKeliru itu yang aku rasa selepas itu rasa kagum kerana kisah ni diluar jangkaanrupanya Hakim ialah suami PuteriPuteri lari meninggalkan tanah air dengan alasan menyambung pelajaran tetapi hakikatnya lari dari suami sendiri kerana rasa bersalahtapi yang pasti puteri sangat menyintai Hakimkalo tidak macam mana boleh sampai terlanjur dan watak Hakim digambarkan sebagai seorang yang baik cuma hidup dalam kongkongan ayahnya dia memilih untuk bertangungjawab atas keterlanjuran mereka dan dia kecewa kerana ditinggalkan begitu sahajaBila Puteri muncul dengan perubahan drastik dan dia langsung tidak mengenali Isteri sendiri tapi tarikan tetap ada antara mereka berduatapi malangya Hakim telah dijodohkan dengan Zureenanak kenalan ayahnyaHakim macam tak mampu menolak Puteri pula meluahkan rasa hati dan mahu hidup bersama Hakim seperti pasangan suami isteri yang normal tapi Hakim ni letihlah main tarik tali plakada pula watak Tengku Aida yang memang psiko sanggup mengupah orang untuk merosakkan Zureen dan sanggup membunuhPuteri lari lagi sekali bila isteri dah hilang dari pandangan mata barulah Hakim tercari cari Puteri lari kerana kecewa dan mahu melahirkan anak meraka tanpa pengetahuan HakimNasib baik hepi ending kalo tak harus stress Hagar The Horrible orang untuk merosakkan Zureen dan sanggup membunuhPuteri lari lagi sekali bila isteri dah hilang dari pandangan mata barulah Hakim tercari cari Puteri lari kerana kecewa dan mahu melahirkan anak meraka tanpa pengetahuan HakimNasib baik hepi ending kalo tak harus stress

REVIEW Selamat Tinggal Sayang

Ma Lee Chuswan æ 0 CHARACTERS CHARACTERS Selamat Tinggal Sayang ¹ PDF, DOC, TXT or eBook I' dia senang menjadi 'Dee' bebas daripada sebarang kekeliruan dan sangkaan Namun 'Dee' tidak bebas tatkala terlanjur terperangkap oleh masa dan akad Perkawinan ini satu tanggungjawabmelepaskannya jua s Puteri HakimHakim Hanya Tuhan yang tahu kenapa setelah sekian lama kita dipertemukan semula

FREE DOWNLOAD Ñ PDF, DOC, TXT or eBook æ Ma Lee Chuswan

Ma Lee Chuswan æ 0 CHARACTERS CHARACTERS Selamat Tinggal Sayang ¹ PDF, DOC, TXT or eBook Atu tanggungjawanb yang tidak terjawab Bertahun Dee menjadi pelarian siapa sangka bertemu suami dalam satu periuk rezeki Namun mampukah Dee terus bersembunyidan sampai bil Puteri digantung tidak bertali Selamat tinggal sayang Kisah Hakim Dan Dee Dari awal cerita sampai ke akhir Semuanya best2 belaka Hakim menikahi Dee dalam terpaksa Berpisah bila Dee larikan diri Bertemu tampa di sangka Hakim bertemu Puteri Bekerja di bumbung yg sama Dari awal Puteri kenal Hakim Tapi tidak pada Hakim Namun pecah juga tembelang bila Hakim tahu Puteri adalah Dee yg tinggalkan Dia dahulu Ya lah Macam mana nak kenal Klu dulu Dee kan tomboy Sekarang Puteri cantik jelita Maka bermulalah kisah si isteri mengoda si suami Si suami pula cuba tarik tali Akhirnya bila si isteri membawa diri Hilang merajuk diri Barulah terhegeh2 mencari Sian Puteri bersendiri bersama anak yg dikandung Hingga putus asa utk teruskan hidup Tambahan pula dlm cerita ini ada pula si gila Tengku Aida yg sanggup melakukan apa saja demi merebut hati Hakim Nasib baik di akhir cerita Hakim bertemu Puteri dan anak mereka Walaupun pelbagai rintangan yg mereka hadapi Akhirnya mereka hidup bersama dan bahagia Seperti biasa Cerita ini sgt dewasa serta matang

  • null
  • Selamat Tinggal Sayang
  • Ma Lee Chuswan
  • en
  • 06 May 2020
  • null